I nak pegang u.. I nak peluk u.. I nak cium u..

on 13 June 2011

Assalamualaikum.. Good afternoon to all bajet boy's and gedik girl's sekalian~

Macam biasalah, aktiviti guwa lepas bangun tido - usha berita terkini kat web2 berita online. So tadi guwa jumpa berita 18SX ni. Kat mana lagi kalau bukan metro. Ni guwa copy sikit petikan artikel tu :

"Keindahan taman tasik berhadapan Kompleks Perbadanan Kemajuan Negeri Selangor (PKNS), di sini, dicemari gelagat beberapa pasangan kekasih yang tanpa segan silu melakukan aksi manja di tempat awam.

Pasangan yang asyik bercinta itu berpelukan dan berciuman di kerusi rehat yang disediakan untuk orang awam.

Telatah merpati dua sejoli terbabit diperhatikan orang awam di kawasan itu, tetapi ia tidak diendahkan pasangan terbabit" 


Rata-rata pengunjung menggeleng kepala melihat aksi mereka" - Metro

                                                                      +++++++++

Guwa pun teringin nak pegang peluk cium awek guwa. Seriously. Logic thinking, siapa yang tak nak pegang peluk cium pasangan sendiri kan? Lagipun semua tu antara elemen penting yang perlu dibuat kalau nak 1 hubungan yang bahagia.

Tapi tapi.. Harus berpijak pada bumi yang nyata laa.. Ingat sikit siapa kita ni. Selagi tak married, selagi tulah kita ada batas kena jaga. Kalau dah tak tahan, kahwin je terus.

Mungkin hang akan kata "ala.. normal lah tu.."  Tapi bagi guwa hal ni tak normal lagi dah sebab mana-mana je kita pergi mesti nampak adegan ni. Makin berleluasa. Tempat guwa, even kat mapley pun selamba adab je kapel-kapel buat adegan ni. Perghhh~

Jadi ingat-ingatlah ye kapel-kapel sekalian. Takkan dah..


..barulah nak..





















..kan? Memang it's too late to apologized lah jawapannya~

*Nak mintak tolong korang. Sini picit. Vote blogger no.4 ye. Terima kasih..

Ranking: 5

{ 0 comments... read them below or add one }

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...