Gambar Perkahwinan Jejai Dan Fasha Sandha

on 28 April 2012

Gambar perkahwinan jejai dan fasha sandha - Alhamdulillah, segala perancangan pasangan ni menjadi kenyataan jugak akhirnya. Fasha dan jejai sah menjadi suami isteri jam 9.45 malam tadi dengan 2 kali lafaz dari pihak lelaki.


Mas kahwin fasha sandha dan jejai ialah dikhabarkan sebanyak Rm8,888.88 sen. Tentang hantaran, 7 dulang hantaran dari pihak lelaki untuk pihak perempuan berupa alat solek, cincin, samsung galaxy tab, beg lv dan coklat. Pihak perempuan pulak membalas dengan 9 dulang hantaran berupa set alat rapi lelaki, cincin, tali pinggang, sebuah novel, sepasang kasut, sejadah, tepak sirih dan coklat. Mas kahwin? Dirahsiakan oleh pasangan ni.

Anyway, setinggi-tinggi tahniah diucapkan pada pasangan ini. Semoga perkahwinan ini berkekalan sehingga akhir hayat. Ada lagi beberapa gambar untuk korang tatap kat bawah. Klik read more untuk view gambar penuh. Kredit gambar portal Oh bulan.


Ranking: 5

{ 1 comments... read them below or add one }

Nora Shahaira said...

seperti norman hakim dan memey..waheeda dan akhill hayy..satu lg kontroversi da terjawab..namun ianya kerja Tuhan...semoga mereka kekal ke akhir hayat..


28 April, 2012

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...