Live Streaming : Pagi Ini Liverpool Vs Chelsea 5 Mei 2012

on 05 May 2012

Pagi ini liverpool vs chelsea 5 mei 2012 piala fa england. Live streaming ada di bawah. Pada kaki bola yang tak dapat menonton perlawanan pasukan di atas di siaran astro yang bermula jam 12.15 pagi 6 mei (tarikh dan waktu malaysia), sini aku sediakan video yang membolehkan korang menonton perlawanan ni secara online.

Kalau aku tak jumpa live streaming yang boleh aku letak sini, jangan tensyen sebab aku akan bagi link web lain supaya korang boleh menonton jugak. Aku akan letak video perlawanan (sekiranya ada) atau link 15-10 minit sebelum perlawanan bermula. Klik read more untuk tengok video.



Ranking: 5

{ 0 comments... read them below or add one }

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...