Live Streaming : Pasukan Kelantan vs Lions Xii 4 Mei 2012

on 04 May 2012

Live streaming : pasukan kelantan vs lions xii 4 mei 2012 liga super . Pada kaki bola yang tak dapat menonton perlawanan kedua kumpulan di atas di televisyen siaran astro yang bermula jam 8.30 malam ini, sini aku sediakan video yang membolehkan korang menonton perlawanan ni secara online. Selamat menonton!

Jugak aku mintak korang tolong tekan share atau like artikel ni. Supaya kaki bola yang tak dapat menonton perlawanan ni di tv boleh menonton di sini. Tolong ye? Sekiranya korang masuk ke blog ini melalui homepage, kik read more untuk tengok.




Ranking: 5

{ 0 comments... read them below or add one }

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...