Edward Martin Jesus Bunuh Diri

on 12 May 2012

Edward martin jesus nak bunuh diri! Yang tertanya siapa dia ni, dia ialah pelajar islam tapi murtad. Tujuan edward martin jesus bunuh diri ialah kerana putus dengan teman wanitanya, nur atiqah nur aziz. Mungkin disebabkan itu jugaklah dia convert ke agama kristian.


Nama sebenar edward berdasarkan sumber ialah syahir. Berdasarkan status facebook dia, dia akan bunuh diri malam ini, 12 mei 2012. Gila. Putus cinta sampai nak bunuh diri? Bodoh gila. Apa-apa pun aku tak pasi sama ada ini hoax, atau sekadar cheap statement supaya orang bagi perhatian pada dia ataupun dia memang betul-betul nak bunuh diri. Tapi blog mazidul akmal sidek pun update pasal ni. Dan kalau korang tengok status facebook edward martin jesus pun memang nampak macam betul dia nak bunuh diri. Lagi screenshot status fb beliau :


Ranking: 5

{ 4 comments... read them below or add one }

puteri cahaya. said...

Nauzubillah... Allahuakbar~ MasyaALLAH... Islam itu indah.. kenapa mesti krn cinta, ugut mengugut.. Ya Rabbi.. Bila cinta ALLAH sudah hilang..


12 May, 2012
Bubble_Haze said...

Nak sgt mati kan? G la. ingat lepas mati masalah settle??


12 May, 2012
Anis Amirahanani said...

dia kenalan kpd kwn sy.takpaham knp dia nk buat mcm tuh.macam laa kalau dia syg gelpren dia sekalipun,dia kawin dgn pompuan tuh.mana mak ayah dia bila anak dia jd macam ni.


12 May, 2012
Prince of Noob said...

dah bunuh diri ke belom? gua pun dah ikut kisah mamat bangang ni dari dulu, leh tgk kat sini http://buasirotak.blogspot.com/2012/03/jadi-bangang-kerana-cinta.html. btw done follow bro.


13 May, 2012

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...