Exposed! (19) : Blog dia yang best gilak

on 12 June 2011

Ni blog baru. Guwa usha archieve dia, entri bermula pada bulan 4. Tapi guwa rasa blog ni boleh pergi jauh. Serius! Sebab blog ni memang awesomeness!

Template semua dah ok. Just nice lah. Kemas teratur, takde widget mengarut loading laju. Entri pulak. Bab entri lah buat guwa terpikat. Entri ada info plus ada unsur lawak-lawak. Kombinasi macam ni yang guwa nak buat tapi tak jadi-jadi jugak. Klempess. Pendek kata entri dia memang best! Komen pun banyak bermakna tak dapat dinafikan lagi ke-best-san entri blog ni!

Ok guwa tak nak cerita panjang. Orangnya pun cun jadi kalau kau berangan nak awek blogger, boleh try tackle dia ni. Hahah. Ok nak merayau sana sini picit!!


*Nak mintak tolong korang. Sini picit. Vote blogger no.4 ye. Terima kasih..
Ranking: 5

{ 0 comments... read them below or add one }

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...