Exposed! (21) : Blog dia yang best gilak

on 01 July 2011

Blog ni guwa jumpa beberapa bulan lepas lepas guwa baca 1 review pasal blog ni kat 1 blog tu. Nama blog pun dah cukup buat guwa tertarik. Guwa masuk baca, perghh!

Bab template, simple je. Minimalist. Tak perlu design yang advanced atau kaler yang cantik. Sebab kekuatan blog ni pada entri. Ok bab entri pulak. Memang terbaik la.. Ada info, pendapat, lawak2 skit. Tuan punya blog buat cerita peribadi je tapi tapi, tuan punya blog memang pandai bercerita. Guwa jeles! Grr.. Guwa ingat lagi, ada 1 entri dia tu di-like sebanyak 30K lebih! Pergh giloss

Ok guwa malas nak sembang panjang. Guwa cadangkan korang masuk blog tu dan nilaikan sendiri. Confirm tak menyesal punya. Nak merayau sana sini picit!!
Ranking: 5

{ 0 comments... read them below or add one }

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...