Exposed! : 5 blog perempuan yang best gilak (2)

on 13 June 2011

Sama macam entri 5 blog perempuan yang best gilak sebelum ni, guwa pick 5 blog kat bawah sebab menepati 2 kriteria guwa carik - blog yang ringan, loading laju, takde widget mengarut. Kriteria kedua - entri yang ringan, chill, rileks, fun, ada info, ada lawak dan lagi 1, lain dari yang lain.

Kalau fikiran hang dah ponat duk layan blog ilmiah/info 24 jam, singgah blog-blog kat bawah ni. Guwa jamin hang tak menyesal punya.















                                                            Izyan Masri















                                                        Dr. Cinta Punya Belog






















                                                    Cicak Dan Lelabah






















                                                               Tiara Fazlin
















                                                            Dunia Sebelah Zara
Ranking: 5

{ 0 comments... read them below or add one }

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...