Fakta-fakta blogging yang korang patut tahu hari ni (2)

on 14 April 2012

Entri-entri terawal blog beautifulnara kebanyakkannya bukanlah berkisarkan pasal artis. Nak tahu apa dia? Check archieves blog beautifulnara. Heheh.

Berdasarkan kajian, background content blog warna putih, text warna hitam ialah satu-satunya kombinasi warna yang paling memudahkan trafik untuk membaca. Background content warna hitam atau lain-lain dengan text warna putih atau lain-lain dikatakan menyusahkan trafik untuk membaca.

Suka baca blog realiti konspirasi? Apa kata terjah pulak blog tiara fazlin. Pada yang tak tahu, tiara fazlin ialah zack zukhari versi perempuan. Dan kedua individu ni mempunyai 1 persamaan : Kepala masuk air 

Tahukah korang sekiranya ben ashaari update entri SEO di blognya tak sampai seminit entri tersebut terus masuk ke 1st page SERP dan entri tu akan tapau entri blogger-blogger SEO yang lain sekaligus mendapat kedudukan yang baik di 1st page SERP? 

Rasa terikat dengan syarat-syarat syarikat pengiklanan malaysia (nuffnang, advertlets, innity)? Akaun kena banned? Sila berubah arah ke syarikat pengiklanan luar negara. Lagi bebas, lagi masyuk sebab duit luar negara convert ke ringgit malaysia. Yeah lagi masyukk bebeh! Cukup bulan dijamin korang tersenyum bila check balanced akaun bank.

Ranking: 5

{ 4 comments... read them below or add one }

Rozuan Ismail said...

ok learn something new. pasal kombinasi warna blog,better guna syarikat pengiklanan luar negara


14 April, 2012
Cereal Guy said...

Perenggan terakhir tu aku setuju. GA aku tak banyak, tapi bila convert dalam RM, darab 2.99 untuk rate sekarang. HAHAHAHA. :D


14 April, 2012
Tiara Fazlin said...

hahah memang tak lah nak compare dgn zack zukhairi..i reti lukis org lidi je.. :p


17 April, 2012

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...