Gambar Scha Al Yahya Peragakan Fesyen Spring

on 20 April 2012

Scha al yahya ni kalau kita tengok gambar, muka dia dah macam orang korean/japanese. Kena pulak dia peragakan fesyen spring ni, dah nampak sebijik macam awek jepun/korea. Macam kita tahu, kalau dah fesyen dari sana, bila pakai akan nampak ganjil dan pelik. Tapi pakaian scha ni tak pelik. Simple tapi stylo. Rasanya style macam ni sesuai dikenakan kat malaysia.


Lagi beberapa gambar scha al yahya peragakan fesyen spring dengan klik read more. Kredit gambar laman web trendsetter.









Ranking: 5

{ 0 comments... read them below or add one }

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...