Pelancaran Kereta Proton Preve Siaran Langsung Live Streaming

on 16 April 2012

Pelancaran kereta proton preve secara siaran langsung dan live streaming 16 april 2012, dibawa khas oleh Rtm tv1. Lepas teaser model terbaru ni keluar di beberapa blog sebulan lepas, aku rasa mesti ramai kaki kereta dah tak sabar nak tengok majlis pelancaran model terbaru proton, preve. 


So pada yang tak dapat tengok kat tv majlis pelancaran proton preve ni, aku sediakan pautan link yang membolehkan korang menoton secara online. Klik je pautan link kat bawah ni :

Siaran langsung pelancaran model preve 16 april 2012

Untuk semak spec proton preve, klik link sebelah ni -> Kereta proton preve
Ranking: 5

{ 0 comments... read them below or add one }

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...