Mengamati sesuatu satu kesalahan?

on 20 October 2010



' Eh apa pandang-pandang ni? Macam tak pernah tengok orang je?'  ' Lelaki gatal ni.. Lepas ni cepat-cepatlah pergi tempat lain. '

Salah ke kid nak mengamati keindahan ciptaan tuhan? Kid bukan pandang tepat-tepat macam nak makan diaorang ni and jauh sekali la nak menggatal. Pandang sekali dua dari jauh je. Normal lah kan? Kalau dah cantik memanglah orang pandang. Haishh perempuan memang rumit..

p/s : Lepas ni amik order dari girls ni, kid pandang siling lah. Takpun lantai ke, dinding ke. Ok tak?
Ranking: 5

{ 2 comments... read them below or add one }

najib said...

samerlah kid,kala perempuan lawa,tengoklah.lagipon diaorg melawa pon untuk ditunjukkan jugakan


20 October, 2010
yangbaik said...

hm... kalu tak perlu tu tak yah pandang lama2... org laki pun tak suka gak kan?...


20 October, 2010

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...