Video Interview Akad Nikah Fasha Sandha Dan Jejai

on 28 April 2012

Video interview akad nikah fasha sandha dan jejai - Pada peminat yang tercari-cari video full perkahwinan pasangan ni, itu memang tiadalah setakat ini. Tapi jangan risau sebab ada 2 video pasangan ni di hari mereka bersatu sebagai suami isteri malam semalam.



Diaorang selamat dijabkabulkan jam 9.45 malam semalam. Tahniah diucapkan kepada diaorang ni dan semoga berbahagia hingga akhir hayat. Aku pulak dah tak sabar nak tengok anak diaorang ni. Mesti comel-comel. Hehe. Ada lagi 1 video interview fasha kahwin jejai dengan klik read more.


Ranking: 5

{ 0 comments... read them below or add one }

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...