Gambar : Anak Fedtri Yahya, Indah Sutera Jannah

on 04 May 2012

Anak ahmad fedtri yahya, indah sutera jannah selamat dilahirkan! Dari gambar ni, memang comel betul bayi sulung dia ini. Dah tengok rasa macam nak peluk-peluk je baby ni. Hehe.


Untuk makluman korang, indah sutera jannah selamat dilahirkan oleh nurul anati, isteri fedtri jam 10.50 malam 30 april lepas. Bayi seberat 3 kilogram ni selamat dilahirkan dengan cara biasa di hospital pusrawi kuala lumpur. Pada yang tertanya siapa fedtri, mesti korang tak pernah tengok tv. Pada yang tak tahu, fedtri ialah pengacara untuk beberapa program di tv3 sebelum ni. 

Anyway, tahniah diucapkan untuk kehadiran ahli baru dalam keluarga fedtri yahya. Semoga kehadiran baru ni akan menceriakan kehidupan fedtri sekeluarga.
Ranking: 5

{ 0 comments... read them below or add one }

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...