Gambar : Betul Ke Nora Danish Seksi Dalam Glam Mei 2012?

on 02 May 2012

Betul ke nora danish seksi dalam majalah glam mei 2012? Dari gambar ni, boleh kata memang betul pun. Macam separuh bogel pun ada aku tengok. 


Maaf cakap lah ye. Baru je kita dengar berita baik nora danish menunaikan umrah minggu lepas. Sekarang tahu-tahu je gambar dia posing macam ni terbit di majalah tempatan. Walaupun dalam majalah ni nora dikatakan meletakkan diri dia sebagai model yang tak terkenal, tapi realiti dia orang tetap kenal 'nora danish'. Dan walaupun ada yang akan kata "woi ni gambar dia sebelum pergi umrah la!", cuba fikir balik. Memang kita tak boleh bergambar macam ni kan. Harapnya lepas ni nora akan fikir betul-betullah sebelum bersetuju dengan gaya posing yang dikehendaki penerbit crew. 

Apa pun, aku tak rasa isu gambar seksi nora danish ni akan halang peminat fanatik nora untuk dapatkan majalah glam lelaki ni. Lagi 2 gambar dengan klik read more. Kredit gambar : Rotikaya



Ranking: 5

{ 9 comments... read them below or add one }

Anonymous said...

biar la dy..dose dy..yg kite dok komen nie da bgos ka?ermm...knpe xnak komen anak2 dato' atau owg yg berpengaruh seksi?


19 May, 2012
Anonymous said...

biasalah.. muka cantik.. tapi bodo!


22 May, 2012
Anonymous said...

ee...dahla tk cantik..hodoh sesngt


30 May, 2012
Anonymous said...

buruk..hodoh


30 May, 2012
Ikhwan Reyes said...

kalau dah nampak rambut peha semua tu dah kira seksi lah..nak kata apa lagi...


06 June, 2012
Anonymous said...

mak aiiii~~~~ selaku seorg wanita islam,,,x malu n x tkOOt k posing cam 2...llki x plih la prmpuan mcm n untk bt wife...bt prmpuan2 kt luar sana..jga lh tngkah laku sbgai org isalam..jgn islam pd nama shja...biarlh peribaadi pn nmpk islam jgk mcm HELIZA...sejuk mata memandang....


11 June, 2012
Anonymous said...

oi semua tengok rupa pun x sama kan


12 June, 2012
Anonymous said...

Kalaulah kulit aku cantik mcm Nora mesti aku pun nak posing macam ni.


02 July, 2012
Anonymous said...

hahha..lucu...biar la dia macam tu ...kalau hodoh...napa tengok?? ;P


09 July, 2012

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...