Live Stream Pkns Vs Kedah 15 Mei 2012

on 15 May 2012

Live stream pkns vs kedah 15 mei 2012 liga super - Rasanya mungkin ini perlawanan yang menjadi tumpuan kali ini. Jadi pada kaki bola atau peminat salah satu pasukan yang aku nyatakan kat atas, pastikan korang tonton perlawanan ini yang bermula jam 8.45 malam nanti. Untuk makluman, ini merupakan perlawanan terakhir untuk liga super. Liga super akan bermula semula pada 16 jun 2012 nanti.

Pada yang tak dapat menonton perlawanan ni di tv, jangan risau sebab aku akan sediakan link atau video live streaming supaya korang boleh menonton siaran langsung perlawanan kedah vs pkns secara online. Klik read more untuk view video.




*Kalau video tu tak berfungsi, klik pautan link sebelah. Link ni akan bawa korang ke laman web streaming perlawanan ni. Klik -> Asyik Tv
Ranking: 5

{ 0 comments... read them below or add one }

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...