Live Streaming Kelantan Vs Kedah 1 Mei 2012

on 01 May 2012

Live streaming kelantan vs kedah 1 mei 2012 piala fa - Pada kaki bola yang tak dapat menonton perlawanan kedua kumpulan tu, sini aku sediakan video dan pautan link yang membolekan korang menonton perlawanan ni secara online. Selamat menonton!

Jugak aku minta korang tekan share atau like artikel ni supaya kaki bola lain yang tak dapat menonton perlawanan ni di tv boleh menonton sekali di sini. Tolong ye?




Live video for mobile from Ustream


*Kalau video kat atas off air jugak bila perlawanan dah start, aku akan gantikan dengan link dari web streaming yang lain supaya korang boleh menonton piala fa kedah vs kelantan ni.
Ranking: 5

{ 0 comments... read them below or add one }

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...