Kau jangan main gila!!!!

on 27 April 2011


















Nampak apa aku nampak?? Imej lady gaga duduk atas apa tu?? Ni lebih-lebih dah ni.. Aku tak tahula yang buat ni memang beragama islam ke atau tak tapi kalau betul dia beragama islam, takkan lah dia buat macam ni ?

Aku stalk sekejap dinding dia, tengok komen-komen.. Aku cuma dapat baca 2,3 komen je. Masuk je part makcik ni punya komen, tak sanggup aku nak baca. Merepek!!!

Aku tak tahula dia ada ideologi sendiri ke hapa tapi agak-agakla.. Tak faham maksud sensitiviti ke??  Hm.. Aku taknak komen lebih-lebih. Kalau korang nak cari profile ni, korang taipla nama makcik tu. Nilaikan sendiri..
Ranking: 5

{ 0 comments... read them below or add one }

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...