Mizz Nina Jadi Cover Majalah Lisa Mei 2012

on 03 May 2012

Mizz nina jadi cover majalah lisa edisi mei 2012! Rasanya lama jugak tak dengar cerita pasal isteri noh hujan ni. Last update yang aku ingat, masa aku tengok tv dia dengan noh menyanyi berduet untuk pencalonan.. ajl kot? Entah aku pun tak ingat dah. Lepas tu dia pun senyap. Sekarang tahu-tahu je dia ditampilkan sebagai cover majalah lisa terbaru.


Menarik fesyen yang diperagakan mizz nina kali ni. Mizz nina pada aku antara artis yang bijak dalam berfesyen jadi semestinya apa-apa yang dipakainya akan nampak cantik. Pada yang tertanya-tanya ade ke tak cerita mizz nina dalam majalah ni, jawapannya : ada! Lagi antara yang menarik dalam majalah ni ialah tips-tips dan gambar-gambar candid selebriti masa abpbh 2011.

So pada peminat mizz nina, memang berbaloi untuk korang beli majalah lisa mei 2012 ni sebab artikel tentang mizz nina disertakan sekali. Bukan setakat gambar je tahu. Anyway, dapatkan segera majalah lisa ni di kedai berhampiran.
Ranking: 5

{ 0 comments... read them below or add one }

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...