Bila blogger cemburu, bengang, menyampah dengan blogger

on 04 February 2011

Cerita pasal diri dia je tapi apa pasal trafik masuk tak henti-henti? Entri dia pergi makan je tapi kenapa ramai bebenor yang komen? Kenapa ramai yang share ramai yang like? Kenapa kenapa?? Aku buat entri macam dia tapi tak jadi pun??

Aku jelous! Aku bengang! Aku dah naik menyampah tengok blog dia! Menci menci menci!! - Bila dah jelous dah bengang dah menyampah kemungkinan besar timbul pulak rasa dengki ..

                                                     __________________________


Persoalan sekarang ni, pernah tak kita fikir apa yang dia buat sebelum ni sampaikan entri personal dia pun orang nak baca? Pernah tak fikir apa yang ada kat entri personal dia tu? Sekadar entri personal yang kosong atau ada pengisian dia? Pernah tak fikir kenapa trafik suka masuk blog dia?

Pernah tak kita fikir semua perkara ni?


                                                      __________________________


Bila dah bengang, tensyen, dengki at the end mesti timbul rasa nak kutuk blogger-blogger tu. Dapat apa dari kutuk-kutuk tu? Ilmu? Haa .. Dari bazir masa duk kutuk-kutuk yang dah memang sah-sah buat tambah dosa lagi 1 bakul, baik kita 'study' dengan mula dari perkataan 'kenapa?' Lagi berfaedah. Kan?
Ranking: 5

{ 0 comments... read them below or add one }

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...