Komitmen kita yang lain jangan sampai terjejas...

on 21 February 2011

Huh mengantuk aku.. Sekarang dalam opis ni. Tengah-tengah ada kerja pulak mengantuk.. Kerja design akan bertambah susah bila kita mengantuk.. Ush macam 3-4 kilo punya berat hah mata aku..

Actually punca mengantuk ni bila rehat tak cukup. Rehat paling ideal untuk kita ialah tidur. Kalau macam kita ni, waktu tidur yang cukup kurang-kurang 6-7 jam..  Dalam kes aku ni, tak cukup tidur sebab berblogging sampai ke awal pagi.. Mesti korang pun sama kan.. Hahh...

Untuk korang, blogging, blogging jugak tapi jangan sampai tak cukup rehat ye.. Kita pun ada tanggungjawap lain.. Kerja, study.. Takut kalau tanggungjawap kita yang lain terjejas.. Kalau terjejas, nak salahkan siapa? Takkan salahkan blog?
Ranking: 5

{ 0 comments... read them below or add one }

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...