Kalau orang cakap blogger ni tahu main isu panas je korang marah!

on 11 June 2011

Kalau isu panas bukan main laju lagi blogger published dengan share entri. Macam manalah orang tak cakap blogger ni cuma tahu ambik kesempatan dengan main isu panas je? Kalau isu kebajikan berapa ramai blogger yang pedulik? Berapa ramai blogger yang buat entri? Hmm..

Pagi tadi guwa ada up 1 entri - 3 bayi sakit jantung amat memerlukan bantuan korang. Guwa tak mampu nak hulur sumbangan.. Tapi memandangkan guwa ada blog, medium yang berkesan untuk sebarkan berita ni, guwa buat. Dengan harapan agar ada pihak yang mampu tampil hulurkan sumbangan..

Sekurang-kurangnya ada jugak tindakan dari mengeluh - "ish kesiannya bayi ni.." Dapat apa dengan mengeluh tu?

Masa nilah kita guna kelebihan kita sebagai blogger. Sebarkan berita tu.. Jangan asyik dok main isu panas je. Sampai dosa pun tolak ketepi. Perihatinlah sikit dengan isu kebajikan macam ni.. Siapa lagi yang boleh tolong kalau bukan blogger.. Copy je artikel berita tu pastu letak backlink metro situ. Tak susah pun kan?

Kalau sorang je blogger yang buat entri pasal gambit aritu, agak-agak masuk paper tak gambit tu?




Ranking: 5

{ 0 comments... read them below or add one }

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...