Full Movie Final Destination 5 Tonton Online

on 23 August 2011


Tonton full movie final destination 5 secara online kat sini. Video dari youtube. Filem final destination 5 ni mengisahkan sekumpulan remaja yang terselamat dari jambatan runtuh bila salah seorang dari mereka mendapat 'vision' jambatan itu akan runtuh beberapa minit sebelum kemalangan itu berlaku. Dengan percaya umur mereka masih lagi panjang selepas terselamat dari jambatan runtuh tu, mereka diburu semula oleh 'kematian'. 

Best ke tak cerita ni? Overall cerita ni kalau tanya aku, aku bagi 3.5 dari 5 bintang.. Ok jelah cerita ni. Korang pun tahulah kan macam mana jalan cerita final destination ni.. Hampir semuanya sama jalan cerita dia. Bila mati, memang gila-gila punya.. Ok cerita banyak pun tak guna. Tontonkan dan nilaikan sendiri..
Ranking: 5

{ 1 comments... read them below or add one }

.:Zu~Qizz:. said...

'the video is no longer exist ' =.='


09 February, 2012

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...