Gambar Anak Kembar Ziana Zain, Serius Comel

on 04 April 2012

Serius, aku tak pernah tengok gambar anak kembar ziana zain kat mana-mana majalah sebelum ni. Mungkin tu cara ziana untuk elakkan anak-anak dia jadi tumpuan peminat. Soal privacy la ni. Tapi baru-baru ni bersempena hari ibu, ziana bersetuju jadi cover bersama anak-anak untuk cover campaign 8 avon. 


Comel gila kan? Kalau korang rasa tak comel, bermakna otak korang ada masalah. Disarankan segera berjumpa doktor. Hehe. Untuk pengetahuan korang, anak kembar ni ialah anak ke-3 dan ke-4 ziana zain. Total 4 orang anak dan ziana masih lagi maintain cantik dan bergetah. Awesome! Dan memang kita pun akan rasa happy bila tengok gambar bahagia macam ni.

Anyway, untu peminat, nantikan kemunculan ziana zain di malam anugerah bintang popular berita harian ke-25 ahad ni. Tak silap aku dia pun tercalon untuk 3 kategori yang best. Kredit gambar kepada mohd haiqal. Lagi dua gambar dengan klik read more :




Ranking: 5

{ 0 comments... read them below or add one }

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...