Natasha Hudson Kahwin 14 April 2012

on 07 April 2012

Tarikh natasha hudson kahwin dengan khalid kamal, 14 april 2012 - Sekarang ni memang sah musim artis berkahwin. Mula-mula lisa, lepas tu azza elite. Yang terbaru, natasha pulak. Apa-apa pun aku ucapkan tahniah dulu kepada natasha. Lama membujang hidup berteman semula akhirnya.


Tu lah dia khalid kamal teman lelaki natasha hudson. Dari gambar ni, memang nampak natasha sangat bahagia dengan kamal. Nampak je khalid dressed up macam tu tapi jangan sangka khalid ni tabung kosong. Untuk pengetahun korang khalid ialah pemilik syarikat rakaman phuture phlow. Kaya beb! Berbalik pada topik, diaorang akan bernikah di masjid wilayah jalan duta jam 11 pagi nanti. 


Pada yang tak tahu, perkahwinan ni ialah perkahwinan ketiga natasha. Apa boleh buat.. Takde jodoh. Anyway, harapnya peminat akan mendoakan yang terbaik untuk mereka berdua. Semoga perkahwinan ni akan jadi yang terakhir buat natasha dan semoga perancangan mereka dipermudah dan berjalan dengan lancar.


*Update terbaru : Natasha dah pun selamat berkahwin dengan khalid. Gambar :








Ranking: 5

{ 0 comments... read them below or add one }

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...