Punca Dira Masuk Hospital Bukan Sebab Minum Peluntur

on 17 April 2012

Mesti ramai syak dira yang minum peluntur lepas khabar angin seorang pengacara rancangan gosip popular masuk hospital minum peluntur sebab tertekan dilaporkan kat beberapa blog hiburan tempatan semalam. Dan melalui penjelasan sendiri dari dira, nampaknya laporan beberapa blog hiburan pasal dia semalam ternyata salah. 


Tapi nak ikutkan, mula-mula aku pun fikir dira tensyen dengan isu sepak muka lepas tu dia pun minum ah  peluntur. Heheh. Actually memang betul dira masuk hospital. Tapi bukan sebab minum peluntur. Berdasarkan portal murai, dira dimasukkan ke hospital sebab diserang gastrik dan tekanan darah rendah. Screenshot twitter dira kat bawah ni pulak menunjukkan dia dah semakin pulih.


Anyway, semoga dira akan pulih sepenuhnya dan akan beraksi semula di melodi tak lama lagi. Pada aku melodi sekarang agak sungul sebab takde dira dan rasanya takde pengacara perempuan lain yang sesuai digandingkan bersama zizan kecuali dira. 
Ranking: 5

{ 0 comments... read them below or add one }

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...