Gambar Terbaru Kekasih Nazmi Faiz

on 15 May 2012

Gambar terbaru kekasih nazmi faiz mansor! Pada yang tertanya status hubungan seorang perempuan yang bernama tengku fiella dengan nazmi, sini aku ada beberapa gambar yang rasanya jelas membuktikan mereka memang sedang hangat bercinta sekarang ni.


Awek nazmi faiz ni dikatakan lebih tua dari dia tapi pada aku, usia bukan penghalang walaupun nazmi baru berusia 18 tahun. Cinta kan buta? Tapi aku tak dapat apa-apa info tentang tengku fiella ni. So ada peminat peremuan nazmi yang nak tahu biodata pesaing korang ni, korang carilah sendiri ya. Hehe.

Anyway, harapnya prestasi nazmi sebagai pemain bola sepak akan semakin meningkat selepas ni sebab dah ada supporters yang kuat dari belakang. Heheh. Lagi beberapa gambar nazmi faiz dengan teman wanita dengan klik read more :





Ranking: 5

{ 5 comments... read them below or add one }

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

dik..skolah dh abis??

*tp kn gf dia cun laaa..


15 May, 2012
widiea azira said...

cun. .tp xleh tggu matang sket ke. .haha


15 May, 2012
Anonymous said...

SPM pun tak ambik lg...ramai lagi yg lebih cun dan solehah.

Harap jangan prestasi slow sebab pompuan k.


29 May, 2012
Anonymous said...

yang komen borak je lebih..xkan korang xkapel zaman sekolah..oh my english..


17 June, 2012
Anonymous said...

ahmad fauzi......xabis sekolah pun tp duit dah masyuk beb......ha...ha...


17 June, 2012

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...