Izara Aishah Jadi Cover Majalah Lisa 15 Mei 2012

on 15 May 2012

Izara aishah cover majalah lisa 15 mei 2012! Rasanya ini artikel pertama tentang izara aishah di blog ini. Sebelum ni apa-apa pasal dia aku bawa ke blog kedua. Anyway, abaikan. Aku bawakan khabar baik untuk peminat izara dalam artikel ni. Pada yang rindukan artis ni, korang boleh dapatkan majalah terbaru Lisa keluaran 15 mei 2012 yang menampilkan izara sebagai cover.


Macam biasa, izara masih lagi nampak menarik, cantik dan comel cantik dan comel (saja ulang 2 kali) sesuai dengan tarafnya sebagai selebriti. Dengan caption bertajuk 'meraih mimpi bergelar bintang', aku pasti ada sesuatu yang penting izara usulkan untuk bacaan peminat setia dia. Turut menampilkan kisah fasha dan jejai. Selain dari itu, seperti biasa intipati majalah ini adalah berkaitan tips kecantikkan dan fesyen selain dari beberapa kisah artis yang lain.

Apa-apa pun, aku rasa punca majalah ni terjual kemungkinan besar disebabkan ada izara aishah. So pada peminat, dapatkan majalah ni di kedai berhampiran sebelum majalah ni sold out. Harga Rm3.90 je kot.  Lagi murah dari majalah mangga kalau tak silap. Heheh.
Ranking: 5

{ 0 comments... read them below or add one }

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...