Live Stream Man City Vs Queens Park Rangers 13 Mei 2012

on 13 May 2012

Live stream man city vs queens park rangers 13 mei 2012 liga perdana inggeris! Kaki bola seluruh dunia mesti dah tak sabar nak tonton perlawanan ini. Aku rasa ni perlawanan kedua yang menjadi tumpuan selepas man united vs sunderland kerana pasukan mana yang akan menjuarai EPL musim ini akan ditentukan nanti. 

Pada kaki bola yang tercari-cari cara untuk menonton perlawanan ni, jangan pening atau tekanan sebab aku akan sediakan video supaya korang boleh menonton perlawanan ni secara online. Kalau tiada video, aku akan gantikan dengan link web streaming. Video atau link aku akan letak 15 atau 10 minit sebelum perlawanan bermula.


Ranking: 5

{ 0 comments... read them below or add one }

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...