Live Stream Terengganu Vs Kelantan 23 Mei 2012

on 23 May 2012

Live stream terengganu vs kelantan 23 mei 2012 piala afc! Mesi kaki bola tak sabar nak tonton terengganu vs kelantan ini. Pasukan yang mana bakal menang? Anyway, untuk korang yang tak dapat menonton perlawanan ini secara live di stadium atau pun menonton di tv1, korang boleh menonton perlawanan antara dua pasukan tersebut secara live streaming di sini.

Siaran langsung terengganu vs kelantan ini akan bermula jam 8.45 malam ini. Jadi bersiap sedia semua. Rasanya perlawanan kali ini mampu membuatkan adrenalin kita bergerak pantas. Video live stream ada di bawah. Kalau video tersebut tak berfungsi bila perlawanan dah start, sila klik link live streaming yang aku sediakan sekali kat bawah ini.




*Kalau video tak berfungsi, klik link sebelah dan bila dah masuk ke blog tu, klik tv1 untuk tonton perlawanan ini -> Asyik Tv
Ranking: 5

{ 0 comments... read them below or add one }

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...