Live Stream Terengganu Vs Kitchee Fc 9 Mei 2012

on 09 May 2012

Live stream terengganu vs kitchee fc 9 mei 2012 piala afc cup - Rasanya mungkin penyokong pasukan terengganu dah tak sabar nak tengok perlawanan ni. Pada kaki bola yang tak dapat menonton perlawanan kedua kumpulan di atas yang bermula jam 8.00 malam ini, sini aku sediakan video atau link yang membolehkan korang menonton perlawanan ni secara online. Selamat menonton!


*Siaran tertunda untuk perlawanan ni rtm jam 12.30 malam ini
Ranking: 5

{ 0 comments... read them below or add one }

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...