Gambar Jejai Dan Fasha Sandha Honeymoon

on 09 May 2012

Gambar jejai dan fasha sandha honeymoon di pulau redang! Aku tengok semakin bahagia pengantin baru ni. Alhamdullillah. Fasha dan jejai telah pun memilih untuk berbulan madu di dalam negara iaitu di pulau redang, terengganu sempena perkahwinan diaorang baru-baru ni. Alah pergi jauh-jauh pun nak buat apa ye tak? Lainlah kalau dah jelajah 1 malaya ni. Macam pasangan tu..  Hehe.


Sempena dengan foto berbulan madu ni, fasha sempat update status di facebook we love fasha sandha :

Honeymoon di malaysia pilihan terbaik :)! Lucky im in love with my best friend.. Seriously, I am the happiest woman alive :)

Kalau sampai dah update status macam tu, memang tak dapat dinafikanlah diaorang tengah bahagia walaupun baru-baru ni timbul kontroversi yang mak ayah jejai tak setuju dengan perkahwinan ni. Tahniah aku ucapkan untuk pasangan ni. Apa-apa pun kita doakan yang terbaik buat diaorang. Lagi 2 gambar untuk korang tatap dengan klik readmore.








Ranking: 5

{ 1 comments... read them below or add one }

Anonymous said...

xbotak rupanya si jejai ni... tp
24/7 pkai cap


11 May, 2012

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...