Semakan Temuduga Piln 2012

on 10 May 2012

Info semakan tentang temuduga piln 2012 program ijazah luar negara tajaan mara -  Untuk makluman, lepasan spm yang membuat permohonan piln tahun ini bolehlah ke portal web mara untuk membuat semakan panggilan temuduga yang bermula dari 8 mei 2012. Segala maklumat yang perlu korang tahu ada kat situ.

Cara semakan piln cara online ialah macam aku cakap tadi. Kat bawah ni aku ada sediakan pautan link ke portal web mara. Korang cuma perlu klik je pautan link tu. Lepas tu masukkan nombor kad pengenalan di ruang yang disediakan dan tekan 'masuk'. Lepas tu korang bolehlah tahu keputusan sama ada korang dipanggil atau tak.

Klik -> Web mara online
Ranking: 5

{ 0 comments... read them below or add one }

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...