Semakan Keputusan Permohonan Upu 2012

on 07 May 2012

Info semakan tentang keputusan permohonan upu sesi 2012 ipta/politeknik premier - Kepada lepasan spm yang membuat permohonan kemasukkan ke upu tahun ini, korang bolehlah melawat portal web upu untuk semak keputusan yang bermula 7 mei 2012 (hari ini) selepas jam 12 tengah hari. Segala maklumat yang perlu korang tahu ada disitu.

Kat bawah ni aku ada sediakan pautan link ke portal web upu. Korang cuma perlu klik je pautan link tu.

Klik -> Web Upu

Korang jugak boleh semak keputusan kemasukan upu 2012 melalui sms :

Taip UPU RESULT (jarak) no.kp dan hantar ke 15888. Contoh : UPU RESULT 940321145011 dan SMS ke 15888

Ranking: 5

{ 0 comments... read them below or add one }

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...