(Terbaru) Gambar Anak Harith Iskandar, Zander Xayne Iskander

on 09 May 2012

(Terbaru) Gambar anak lelaki harith iskandar, zander xayne iskander yang dah semakin besar! Serius makin comel aku tengok zander sekarang. Dengan kepala tak berambut, memang dah nampak 100% sama macam ayah dia. Hehe. Sebelum tu kita tengok dulu gambar zander 2 bulan lepas.


Yang baru :


Memang sebiji macam harith kan? Heheh. Siap berbaju liverpool lagi. Comel habis. Pada yang tak tahu, zander ialah anak hasil perkahwinan harith dan jezamine lim. Diaorang berkahwin pada bulan jun 2010 dan mendapat cahaya mata pada 8 mac 2012 lepas. Pada yang tertanya perkembangan harith, lepas performance superb dalam 'lawak ke der' di istana budaya, kali ni dia akan bergandingan dengan douglas lim untuk persembahan Masterjoke Malaysia di jaya one petaling jaya yang berlangsung hari ini.

Anyway, kepada zander, semoga zander akan membesar dalam keadaan yang baik dan jadi anak yang lebih kelakar dari ayahnya. Hahah. Lagi dua gambar untuk korang tatap dengan klik readmore. 




Ranking: 5

{ 4 comments... read them below or add one }

MISS Z BERCELOTEH said...

alololo comelnya hehehe

bentuk muka ikut ayah nya hehehe

http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/05/segmen-up-follower-tambah-kenalan.html


09 May, 2012
Cik Amal said...

alahai comelnya
kami follow blog ni
dari group "port blogger"


belog ni, amal tengok tak ade HEARTBEAT
HEARTBEAT tu macam nuffnang, boleh dapat duit even dengan blog
meyh tengok tuto yang amal buat
http://sayacikamal.blogspot.com/2012/05/cara-daftar-heartbeat.html
*tak ganggu status BE nuffnang


09 May, 2012
Rozuan Ismail said...

huhu.cumel je kan.tapi nama anak dia pelik sunggoh


09 May, 2012
Halimatun Sa'adiah said...

like father like son larhh!!


09 May, 2012

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...