Terengganu Vs Sime Darby Live Streaming 1 Mei 2012

on 01 May 2012

Terengganu vs sime darby perlawanan live streaming 1 mei 2012 piala fa - Pada kaki bola yang tak dapat menonton perlawanan kedua kumpulan di atas di tv yang akan berlangsung jam 8.40 nanti, ni aku sediakan video untuk korang tonton secara online. Selamat menonton!

Jugak aku mintak korang tolong tekan share atau like artikel ni supaya kaki bola yang tak dapat menonton perlawanan ni di tv, boleh menonton disini. Tolong ye?



*Kalau video kat atas tak berfungsi, sila tonton dengan klik pautan link di sebelah -> Live streaming sime darby vs terengganu 1 mei 2012
Ranking: 5

{ 0 comments... read them below or add one }

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...