Lawak yang hampas

on 16 December 2010

Kerap jugak kid berdepan dengan situasi ni. Bukan apa, tak salah kalau nak berlawak. Tapi apa korang rasa kalau bertembung dengan situasi macam ni :


Situasi pertama : Berapa orang?

Si A :  Berapa orang nak join main bola ni?
Si B :  Ha'ah la. Macam tak banyak je yang nak main.
Si A : Cuba kau kira berapa orang?
Si B : Ok. Aku kau, kau aku. Ada 4 orang.



Situasi kedua : Kejap on kejap off

Si A  : Hari tu aku sms On cinta. Saja nak baca tips-tips bercinta ni. Tapi ni asyik dapat sampai habis kredit.
Si B  : Biasalah. Benda macam ni nak buat duit je bro.
Si C : Oh senang je bro.. Kau sms lah Off cinta ( dengan muka tak bersalah )
               

                                    ___________________________________________


Aduh serius, lawak macam ni bagi kid, memang sengal. Kalau kena kat salah orang, mahu makan kasut lawak macam ni. Kalau tak tahu nak cakap apa, diam sudah. Lagipun ni tahun 2010 lah. Nak masuk 2011 dah pun. Kreatiflah sedikit.
Ranking: 5

{ 0 comments... read them below or add one }

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...