Blogger yang senior jangan sombong sangat yee~

on 14 January 2011

Ternampak 1 post kat forum ni.. Macam yang korang nampak kat tittle tu. Apa yang sombongnya tak tahu pulak sebab tak dinyatakan pun. What's the motif?? Tergerak jugak kid nak taip pasal benda ni.

Tapi bukan pasal otai ke, orang lama ke, senior ke. Apa yang nak dibebelkan kat sini lebih kepada blogger to blogger.


Marah sebab diaorang tak singgah blog? Marah sebab diaorang tak drop komen? Marah sebab diaorang tak balas soalan? Senang je benda ni. Super duper simple. Kita ni semua manusia, kan? Manusia ada life, ada tanggungjawap. Masing-masing dengan komitmen masing-masing. Beb takda blogger yang dapat duduk mengadap depan lappy/pc 24 jam tak bergerak-geraklah. Macam kid cakap tadi.. Kita ada life yang nak kena handle, ada komitmen nak diuruskan. Kehidupan kat alam realiti dengan alam maya mesti kena seimbang. Jadi sila faham-fahamlah.

Lagi 1 cuba fikir, blog kita ni ada tak elemen yang orang tak suka? Entri bernas? Ada tak fikir mungkin soalan yang korang tanya tu, soalan sama yang dah beratus-ratus blogger tanya?

Menulis sebab minat atau menulis sebab nak perhatian dari idola kau? Fikir jangan tak fikir. Untuk kebaikkan bersama.
Ranking: 5

{ 0 comments... read them below or add one }

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...