hal blogwalking untuk trafik 1 hala - semua orang patut diberi peluang kedua

on 21 January 2011

Hari tu kecoh pasal cara blogwalking salah..Blogwalking untuk trafik 1 hala. Sana sini duk maki-maki. Sudah-sudah lah tu.. Mana yang makan cili, diaorang dah pun terasa pedasnya. Berhentilah duk kutuk-kutuk, maki-maki tu semua.

Tadi kid ada check beberapa blog yang terlibat dalam hal ni.. Nampaknya kali ni betul-betul terpampang link blog diaorang. Alhamdullilah..
So tak perlulah nak benci-membenci, mengutuk-kutuk lagi. Best ke nak blogging kalau dalam hati penuh dengan sifat-sifat syaitan tu? Tak best kan... So yang lepas tu lepaslah. Pernah dengar tak quote ni : Semua orang patut diberi peluang kedua. Korang tak rasa macam tu?

Yang masih lagi berterusan buat 'kerja' tu, biarkanlah diaorang.. Kau debat lah macam mana pun, akhirnya maki, kutuk mengutuk jadi kesimpulan. So kita terus je jalan ke depan, jangan pandang belakang lagi..Ok?
Ranking: 5

{ 0 comments... read them below or add one }

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...