Hari tu kecoh pasal Najwa Latif, kali ni nak kecoh pasal Fynn Jamal

on 21 January 2011

Sekarang ni ramai duk kecoh pasal Najwa Latif. Sekarang ni kid pulak nak kecoh. Tapi bukan pasal Najwa Latif. Nak kecoh pasal Fynn Jamal. Fynn Jamal? Seorang lagi komposer yang tak boleh dipandang rendah kemampuan dia. Tapi yang buat ku tertanya-tanya, guwa sorang je ke yang baru tahu pasal Fynn ni? Ah biarlah!

Cecapa (sesiapa) yang tak tahu tu, Fynn Jamal ni pun menyanyi, dia yang cipta lagu dan lirik sendiri. Memang komposer from A to Z ah. Lagu dia best! Unik! Identiti sendiri! Cuma tak tahulah pulak dia ni main gitar sekali ke apa. Suara pun sodap. Lagi 1 yang buat kid ternganga bila baca penulisan dia.. Fuh! Puitis habis! Bapak genius ah!

Kalau ada competition bab-bab puitis ni rasanya dia sorang je yang boleh challenge Fyda Aishah.. Kalau tak baca betul-betul penulisan dia, susah nak faham. Kalau adalah comp macam tu.. Heheh.

Disebabkan pengetahuan teori tak berapa berkesan untuk terangkan situasi ni, apa kata korang terjah blog dia dan nilaikan sendiri - fynnjamal . Lu rock bebeh!
Ranking: 5

{ 0 comments... read them below or add one }

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...