Kalau blogger kena bayar cukai, korang setuju?

on 23 January 2011

Kemungkinan besar bab cukai ni timbul lepas kecoh pasal Redmummy dapat banyak $$ dari blog. Cakap banyak kat sini pun tak guna. Apa kata korang terjah link ni dan nilaikan sendiri. Tapi kena like dulu lah baru boleh komen. Tak pasal-pasal kid pun kena like fb tu dulu. Zzz....

1 ayat dari kid : Yang bantai duk tak tidur malam berhari-hari, berbulan-bulan nak dapatkan $$ tu, siapa?

Malas nak cakap banyak. Kang tak pasal-pasal muka ni kena tepek dengan sumpah seranah.
Ranking: 5

{ 0 comments... read them below or add one }

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...