Apsal kau nak implan/besauukan payu dara kau?

on 23 January 2011

Kecoh ah bab-bab implan/besarkan payu dara ni! Tapi tergerak juga rasa hati nak berdebat pandangan kid dalam isu ni. Walaupun kid bukan perempuan. Boleh? Tak boleh?

Sebelum tu nak ingatkan. Ayat-ayat dalam entri ni memang tepat kat muka, pedasss takda tapis-tapis. Agak-agak kalau diri tu cepat terasa, jangan baca!

                                                        _____________________


Kid taknak membebel bab ni dari segi hubungan suami isteri. Sebab belum kahwin lagi ah.. Tapi tadi ada jugak menjenguk ke Kosmo, ternampak 1 respon ni yang suami tak kisah pun bab saiz. Tabik! Macam tu barulah namanya cinta!

Lu jalan-jalan kat town nampak 1 awek ni dari belakang... Baikkk punya. Sekali awek tu berpaling, lu terpandang pulak payu dara dia.

Cik awek : Eh jantan ni pandang lama-lama apasal?? Dasar jantan! (dalam hati)

Ini merujuk pada yang asli. Tapi apa akan jadi kalau : awek tu seorang yang pernah jalani proses implan payu dara?

Semua dah sedia maklum kalau sesuatu tu nampak lebih kontra, maka kita akan lebih menumpukan perhatian pada yang kontra tu. Ini fakta! Pulak tu kalau awek tu pakai baju yang.. dah tak macam baju. Sempit! Sendat! Ketat! Lutsinar!

Kalau lelaki yang kemaruk seks pandang, agak-agak apa akan jadi? Tak salah kalau kid cakap, benda-benda macam ni berpontensi besar buat kes rogol meningkat.

                                                           ______________________


Dari segi agama - Nak cakap panjang lebar ke? Kat sekolah dulu pun dah belajar. Mengubah ciptaan Allah tu berdosa besar. Kira macam haram jugak ah! Jadi siapa yang ajar boleh menghalalkan ubah-mengubah ni?

Ubah mengubah ni tak salah kalau.., untuk tujuan kesihatan. Macam pendakap gigi tulah. Tujuan dia untuk betulkan kedudukan gigi/merawat gigi. Bukan untuk kecantikkan.

Dari apa yang kid perhati dalam isu ni, diaorang yang buat implan/besarkan payu dara ni sebenarnya lebih ke arah nakkan perhatian.. Tak nampak sebab yang munasabah untuk isu ni selain dari nakkan perhatian. Kepuasan? Dari segi apa tu? Kepuasan dari segi orang asyik duk pandang je payu dara tu?

Banyak lagi cara lain ah nak dapatkan perhatian. Dah tahu dosa lagi nak buat.

Tapi tahu dah, even kena sound teruk pun memang tetap nak buat implan tu jugak. So lantak kau lah. "Yang dosa aku! Bukan kau!" Ok! Guwa takda hal punya. Tapi dalam kubur nanti kau meraung mintak tolong takda orang nak korek balik kubur kau. Takda orang boleh tolong lagi dah.
Ranking: 5

{ 0 comments... read them below or add one }

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...