Sticky post : Aku, Ben Ashaari dan Elee mardiana

on 24 January 2011

Mula-mula kid ingat kid nak berehat sekejap dari blogging ni.. Sekadar nak menjadi silent reader untuk sementara waktu.. Tapi tadi dapat mesej dari seorang blogger ni yang kid rasa.., sebagai manusia tak boleh kita sekadar duduk memerhati dan harap bantuan jatuh dari langit..

Muhammad hairuman melecur teruk terkena renjatan elektrik
masa tengah kait kelapa sawit.



Mohd shah mangsa sula


Masa kita senang, kita lupa ada yang susah.. Masa kita susah, kita lupa ada yang lebih susah.. Serius kid sedih dengan apa yang jadi kat hairuman.. Harap mohd shah dan hairuman dengan keluarga mereka tabah..

Untuk tahu kisah hairuman lebih lagi, klik link ni.. Untuk kisah Mohd shah klik link ni dan segala sumbangan yang boleh dibuat kat sini .

Sumbangan, bantuan dari segi apa pun amat-amat dialukan..
Ranking: 5

{ 0 comments... read them below or add one }

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...