Tak boleh ke kau bagi salam dulu nuffnang?

on 18 January 2011

Actually benda ni jadi dah lama. Dalam sebulan lepas kot. Tiba-tiba boleh ter-recall balik masa layan movie 13. Movie lama je sebab kid bukan movie maniac. Tanyalah apa-apa pasal movie baru sekarang ni sumpah aku tak tahu. Erk terlari topik pulak.

Ok back to sebulan lepas ah. Masa tu dah lama tak check nuffnang. Log in tengok, tahu-tahu je dah ada BE. Adoi hai.. Serius membazir. Masa tu kid tak pun memesatkan aktiviti promosi blog sebab tak tahulah kewujudan BE kat blog ni.

Nuffnang, boleh tak  kau bagi salam dulu sebelum nak sumbat BE kat blog-blog yang iklankan ads kau? Hahah kid gurau je nuffnang. Apa-apa pun thanks sebab seminggu lepas kau sumbatkan lagi BE maxis blackberry kat blog ni. Tapi sekarang ni kejap ada kejap takda BE maxis ni. Dah nak metered kot?

So nak ingatkan ah pada kawan-kawan yang lain, sentiasalah check akaun nuffnang korang. Manalah tahu ada 3 BE running serentak kat blog korang kan.. Kita pulak boleh buat tak tahu je. Tahu-tahu je dah metered. Serius rugi.
Ranking: 5

{ 0 comments... read them below or add one }

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...