Ben ashaari tanya.. 1tube.my

on 11 February 2011


  1. Sila letak header BEN ASHAARI BLOG - beres..
  2. Tajuk : BEN ASHAARI TANYA .. 1TUBE.MY - beres..
  3. Sila beri pendapat anda mengenai VLOG ( Video Log ) BEN ASHAARI ini ... Sila klik SINI ..Tidak kurang dari 50 patah perkataan .. sila letak link vlog di entri anda ...
  • Bagi aku sesiapa yang nak serius dalam blog, video ni salah 1 rujukan penting yang tak patut kita terlepas pandang.. Banyak gila tips dalam ni and the best part, tips yang ben bagi ialah secara video! Means lagi senang nak faham. Dalam 1 jam, aku tengok video ni dekat 10 kali. Terbaik...!
     4. Pendapat anda mengenai www.1TUBE.MY dan penambahbaikkan yang boleh anda cadangkan .. Jika ada kelemahan , sila beri pendapat anda ..
  • Ok pendapat aku.. Permulaan je dah gempak dah bagi aku.. Bagi diorang sedikit masa je lagi, aku rasa kemungkinan besar kita bukak youtube sekali sekala je. Penambahbaikkan.. Overall setakat ni ok. Cuma aku rasa kalau bagi lagi ceria layout dia dari segi warna, lagi cun.
       5. Jika diberi pilihan , apakah anda ingin terlibat dengan projek VLOG ini atau membuatnya sendiri ?
  • Kalau masa tu aku ada something nak share dengan audience khususnya bloggers, aku tak menolak kalau diberi peluang.
       6. Tinggalkan url entri anda di ruangan komen ini .. - beres!

Siapa lagi yang belum tengok video ni? Rugi woo.. Benda free.. Susah nak dapat...
Ranking: 5

{ 0 comments... read them below or add one }

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...