Pernah tengok movie 13th game of death?

on 16 February 2011



Movie lama ni. Tahun 2007 kot tak silap aku. Cerita pasal seorang mamat ni yang memang malanglah nasib dia. Masalah cinta, kerja, duit datang serentak. Memang dia dalam tekanan yang amat ah. Dalam keadaan tertekan tu, tiba-tiba dia dapat call dari anonymous. Anonymous ni offer dia main 1 game ni. 13 stage semua dan kalau dia dapat lepas setiap 1 stage, $$ terus dibank-in ke akaun dia.


Makin tinggi stage, makin tinggi jumlah duit. Permulaan game ni senang. Masuk je 2nd, 3rd dan ke atas, perghh.. Kalau aku bagitahu dah tak best pulak. Kalau korang minat dengan genre thiller/horror, cerita ni memang patut korang jadikan koleksi. Terbaik ah filem ni. Nak test power pun ok, memang tak menyesal tengok. Search je kat gempak.org. Download sudeh..

Hm sebut pasal duit, ada yang sanggup buat apa je untuk dapatkan duit. Contohnya macam dunia blog ni, apa lagi.. klik-klik iklan ar. Log in blog, tengok iklan, klik, pastu tengok akaun nuff.. Tak salah pun tapi.. Sampai bila nak buat macam tu? Silap haribulan, boleh kantoi dengan nuff.. So dari habiskan masa 'klik-klik' baik hupdate blog. Seronok dapat, ilmu pun dapat.. Betul?

Ranking: 5

{ 0 comments... read them below or add one }

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...