7 lelaki kacak malaysia

on 25 May 2011

Depa ni yang selalu jadi kegilaan sebahagian perempuan-perempuan malaysia. Ada yang gelar depa ni lelaki malayu terakhir. Depa jugak dah diiktiraf oleh media sebagai lelaki terkacok malaysia. Pada lelaki-lelaki yang baca entri ni, jangan pasang harapan muka kau ada kat sini. Sebab memang takde!




                                                                     Tomoks


                       Aaron Aziz (aku rasa dia mula popular lepas jadi model boxer/seluar kecik)


                                Anuar Zain (punya popular sampai makcik-makcik peluk dia)


                                                                  Fahrin Ahmad


                                                                 Shamsul Yusof


                                                                 Shaheizi Sam


                                                              Akid azami


*Yang last tu pelakon baru ke?
Ranking: 5

{ 2 comments... read them below or add one }

ezasunflower said...

Hahahaha... Okayyy.... len kali cakap jelah wak nak cakap awak tu handsome!! @__@


18 February, 2012
esempoi said...

aku suka sempoi dari kacak.. haha


16 March, 2012

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...