Gambar Sekitar Majlis Berinai Fasha Sandha

on 27 April 2012

Gambar sekitar majlis berinai fasha sandha - Aku rasa memang tak boleh tidur malamlah dibuatnya artis seorang ni. Sebab malam ni fasha secara sahnya akan menjadi isteri kepada jejai. So mestilah berdebar-debar ye tak? Aku pulak dah tak sabar nak share gambar-gambar perkahwinan diaorang dengan korang nanti. Sebelum tu kita usha beberapa gambar sekitar majlis berinai di rumah ibu fasha di ampang. 


Untuk makluman pada yang tak tahu, majlis perkahwinan fasha akan berlangsung di hotel, bukan di rumah ok? Nanti mana tahu kalau-kalau ada yang nak pergi, tersalah pulak pergi rumah dia. Hehe. Aku diberitahu sumber majlis pernikahan ni eksklusif sebab ada kad jemputan khas untuk majlis ni. Pulak. Baru je ingat nak melantak nasik minyak free 4 pinggan. 

Apa-apa pun, diharapkan fasha dan jejai dapatlah lelapkan mata malam ni. Kalau tak, esok badan lesu. Hilang seri pengantin nanti. Nantikan gambar perkahwinan pasangan ni di blog ni. Layankan dulu beberapa gambar majlis berinai fasha dengan klik read more. Kredit gambar facebook we love fasha sandha



Ranking: 5

{ 0 comments... read them below or add one }

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...