Sazzy Falak Dan Anak Jadi Cover Majalah W&W Mei 2012

on 26 April 2012

Keluaran majalah w&w terbaru mei 2012 kali ni menampilkan sazzy falak dan anak kembarnya sebagai cover! Rasanya lama jugak kita tak dengar cerita baru pasal sazzy. Mungkin sebab dah berkeluarga, jadi sazzy perlahankan sedikit rentak kerjayanya sebagai artis. Tapi tahu-tahu je, dia dah pun jadi cover untuk majah terbaru w&w.


Kalau tengok teaser cover malajah ni, kemungkinan besar sazzy falak berkongsi cerita tentang keluarga dia. Dan last berita yang aku dengar pasal sazzy, dia nak bukak bisnes pakaian yang berkonsepkan street fashion. Mungkin jugak perkembangan terkini bisnesnya ada dimuatkan sekali dalam majalah ni. 


Anyway, pada peminat sazzy falak, korang patut dapatkan majalah terbaru w&w ni di kedai yang berhampiran. Kalau tak korang bukanlah peminat. Tapi poser yang mengaku minat sazzy. Hehe. Kredit gambar facebook majalah w&w.
Ranking: 5

{ 2 comments... read them below or add one }

faiz fakhirin said...

gila hot pompuan nih...


26 April, 2012
Norzatul Nabihah said...

nice entry..nway..i da follow u..hope u follow me back..=)


27 April, 2012

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...