Pra Perkahwinan Gambar Scha Al Yahya Dan Awal Ashaari

on 26 April 2012

Gambar pra perkahwinan artis scha al yahya dan awal ashaari - Rasanya mesti ada yang tak sabar nak tengok perkahwinan pasangan ni. Jadi apa kata kita tengok gambar teaser dulu? Baru-baru ini, saiful nang seorang fotografi terkenal telah upload gambar teaser perkahwinan scha dan awal di facebook dia. 


Gambar pra kahwin awal dan scha yang berkonsepkan 'the best man win' ni pada aku memang awesome dan detail hasil kerja dia. Halussss~ Memang patutlah saiful nang diangkat sebagai salah seorang fotografi yang bagus di malaysia. Untuk pengetahuan korang, saiful nang lah jurugambar rasmi perkahwinan diaorang nanti. 

Anyway, aku sendiri pun tak sabar nak tengok macam mana hasil kerja saiful digabungkan pulak dengan kemeriahan hari perkahwinan scha dan awal ashaari. Mesti ternganga dibuatnya nanti. Macam mana pulak dengan korang? Kredit gambar facebook saiful nang. Kalau korang nak tengok lagi banyak gambar, sila ke facebook saiful nang. 

Ranking: 5

{ 1 comments... read them below or add one }

Rozuan Ismail said...

stylenya wat atas kapal terbang ke?


26 April, 2012

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...